Sun Proof

Hieronder zie je een aantal testimonials van collega’s die Rivusol-systemen hebben geïnstalleerd en over hun ervaringen met Rivusol vertellen. Daarnaast hebben we ook een aantal klanten aan het woord gelaten, zodat je kunt zien hoe zij over onze zonneboilers denken.

Bekijk hieronder de video’s en zie waarom zij met Rivusol samenwerken. We zijn vooral trots dat enkele van de installateurs ons zien als de “Mercedes onder de zonneboilers”. De video’s worden regelmatig geüpdatet en zijn ook te zien op de particuliere pagina’s van deze website.

Deel ook jouw ervaringen

Wil je jouw ervaringen met het installeren van een Rivusol-zonneboiler delen met bezoekers van deze site, waarmee je ook een unieke manier hebt om je te tonen aan potentiële klanten, stuur ons dan een e-mail. En wie weet is binnenkort ook jouw video op deze website te bekijken.


 

Erik Bek uit Sliedrecht is adviseur duurzame energie en heeft thuis een Aquatel 150 met een buizencollector van 20 vacuümbuizen. Dat levert voor zijn gezin met drie kinderen voldoende warm water op voor de keuken, badkamer, wasmachine en vaatwasser. Hij zet de zonneboiler breed in omdat hij de zon waardeert als goede energiebron. ... bekijk de video »
Toen Rivusol de Vlaamse markt verkende, maakte het bedrijf al snel kennis met Douchobad in Herentals. Dit bedrijf installeert en renoveert badkamers en verzorgt groene energie installaties zoals een zonneboilersysteem. ... bekijk de video »