"Welke zonneboiler past het beste bij jou?"

Om tot een gedegen keuze te komen voor je duurzame warmwatervoorziening moet je rekening houden met een aantal zaken. Het aantal gezinsleden is van belang, maar denk ook aan de toepassingen waarvoor je de zonneboiler wilt gaan gebruiken. Alleen voor warm kraanwater (voor keuken en badkamer), of ben je ook van plan je vloerverwarming hierop aan te sluiten?

Een andere optie is het verwarmen van een zwembad en het aansluiten van een wasmachine of vaatwasser op het systeem, waardoor je ook nog eens elektriciteit bespaart.

Wij adviseren graag welke zonneboiler het beste bij jouw situatie past.

Rivusol heeft in totaal keuze uit meer dan 20 verschillende types. Door onderstaande vragen in te vullen krijg je een eerste advies over welke zonneboiler het beste bij jouw past. In overleg met een installateur, die jouw specifieke situatie geheel vrijblijvend komt bekijken, kom je dan tot een definitieve keuze voor het juiste systeem.

Vul ook je naam en e-mailadres in, want je krijgt het advies zo snel mogelijk per e-mail toegestuurd.

Advieswijzer: een passend zonneboiler advies
Waarvoor ga je de zonneboiler gebruiken?
Je mag meerdere antwoorden aanvinkenUit hoeveel personen bestaat je huishouden?
Kies wat van toepassing is.Maak je regelmatig gebruik van een ligbad of stortdouche? Een ligbad en stortdouche gebruiken meer warm water dan een gewone douche.
Kies wat van toepassing is.Wil je elektriciteit besparen door je vaatwasser of wasmachine op de zonneboiler aan te sluiten?
Kies wat van toepassing is.Hoe groot is het oppervlak van de vloerverwarming?
Kies wat van toepassing is.Hoe groot is het oppervlak van het zwembad? We gaan uit van een standaard diepte van 1,20 tot 1,40 meter.
Kies wat van toepassing is.Vul hieronder je naam en e-mailadres in. We sturen je zo spoedig mogelijk een vrijblijvend indicatief advies toe. Natuurlijk gaan we vertrouwelijk met je gegevens om.