Sun Proof

Hieronder zie je wie jou voorgingen en nu de gelukkige gebruikers zijn van een Rivusol zonneboiler. Daarnaast hebben we ook een aantal onafhankelijke installateurs aan het woord gelaten, zodat je ook hun ervaringen met Rivusol kunt zien en horen. Rivusol werkt met een netwerk van onafhankelijke installateurs met een landelijke spreiding in Nederland en Vlaanderen.

Bekijk de video’s hieronder en zie waarom zij voor Rivusol hebben gekozen en wat ze tot nu toe hebben ervaren. De video’s worden regelmatig geüpdatet.

Sun Proof kwaliteitslabel

Met het Sun Proof kwaliteitslabel onderstrepen we dat kwaliteit een groot goed is, zowel voor ons als voor ons netwerk van installateurs. 

Deel ook jouw ervaringen

Heb jij een Rivusol-zonneboiler, is je huis inmiddels Rivusol Sun Proof, en wil je jouw ervaringen delen met bezoekers van deze site, e-mail ons dan, zodat binnenkort ook jouw video op deze pagina te bekijken is.

Video's

Familie Deschrijver uit Kortrijk heeft sinds mei 2012 een Rivusol Thermal Combi 1000 in gebruik ... bekijk de video »
De familie Decroix heeft in maart van 2012 een Rivusol Aquatel 200/30T laten plaatsen en daar dit jaar al veel genot van gehad. ... bekijk de video »
De familie Maes uit Olen (België) heeft eind vorig jaar een verwarmingsinstallatie op aardgas van 12 jaar oud vervangen met een nieuwe aardgasketel en een Rivusol zonneboiler ... bekijk de video »
Pierre had in zijn huis een verouderde elektrische boiler voor het sanitair warm water. Hij zocht een duurzame oplossing voor het warm water gebruik voor zijn gezin met drie opgroeiende kinderen ... bekijk de video »
Jan heeft een werkplaats waar hij het hele jaar door veel warm water nodig heeft. Sinds hij een zonneboiler van Rivusol heeft, bespaart hij niet alleen op de gasrekening, hij heeft zomer en winter meer dan voldoende warm water dankzij de zon. ... bekijk de video »