Sun Proof

Hieronder zie je wie jou voorgingen en nu de gelukkige gebruikers zijn van een Rivusol zonneboiler. Daarnaast hebben we ook een aantal onafhankelijke installateurs aan het woord gelaten, zodat je ook hun ervaringen met Rivusol kunt zien en horen. Rivusol werkt met een netwerk van onafhankelijke installateurs met een landelijke spreiding in Nederland en Vlaanderen.

Bekijk de video’s hieronder en zie waarom zij voor Rivusol hebben gekozen en wat ze tot nu toe hebben ervaren. De video’s worden regelmatig geüpdatet.

Sun Proof kwaliteitslabel

Met het Sun Proof kwaliteitslabel onderstrepen we dat kwaliteit een groot goed is, zowel voor ons als voor ons netwerk van installateurs. 

Deel ook jouw ervaringen

Heb jij een Rivusol-zonneboiler, is je huis inmiddels Rivusol Sun Proof, en wil je jouw ervaringen delen met bezoekers van deze site, e-mail ons dan, zodat binnenkort ook jouw video op deze pagina te bekijken is.

Video's

Familie Deschrijver uit Kortrijk heeft sinds mei 2012 een Rivusol Thermal Combi 1000 in gebruik ... bekijk de video »
De familie Decroix heeft in maart van 2012 een Rivusol Aquatel 200/30T laten plaatsen en daar dit jaar al veel genot van gehad. ... bekijk de video »
Jan heeft een werkplaats waar hij het hele jaar door veel warm water nodig heeft. Sinds hij een zonneboiler van Rivusol heeft, bespaart hij niet alleen op de gasrekening, hij heeft zomer en winter meer dan voldoende warm water dankzij de zon. ... bekijk de video »
De familie Deelen uit Gorichem heeft twee kinderen en maakt gebruik van het Rivusol Aquatel 150 systeem met 25 collectorbuizen op het dak. Zij gebruiken het alleen voor warm water en merken de besparing al snel. Op een goed half jaar heeft het gezin 300 m3 gas bespaart. ... bekijk de video »
Monique heeft een gezin met twee kinderen. Ze heeft de Aquatel 200-30T zonnewarmte systeem. ... bekijk de video »